Дамските кубинки - хармонично съчетание между бунт и мода


Дамските кубинки - хармонично съчетание между бунт и мода
Снимка: Galdini

Независимо от сезона и повода, всяка жена се стреми към това да се отличава със собствен стил и същевременно да бъде в крак с модните тенденции. Тази задача е силно затруднена през зимата, когато основният приоритет е да се се пазим от ниските температури. Именно тогава обувките могат да изиграят ключова роля във вашата визия, но ако лутането по магазини не е вашата страст или пък нищо не ви харесва там, не се отчайвайте. Това вече не е проблем.

Богатият асортимент от боти, ботуши и дамски кубинки Galdini е истинска наслада за окото на представителките на нежния пол. Съчетанието между качество и визия вече не е мираж, а покупката е само на няколко клика разстояние. Желанието на дамите да заложат на нещо по-удобно, практично и топло, без да се лишават от добрата си визия, вече е възможно, благодарение на Galdini.

Кубинките - от миналото до днес

Женският гардероб е изключително динамичен и  непрестанно се променя - както под влиянието на хрумките на модните дизайнери, така и под въздействието на мъжката мода. Дамските кубинки са отражение на именно тази тенденции - те са по-големи, по-екстравагантни и по-крещящи, но пък дамите ги обожават.

Във вида, в който ги познаваме, тези обувки се появяват по време на Гражданската война в САЩ. По-грубоватите модели все повече се харесват на жените и те успяват да ги прокарат в ежедневното си облекло, та дори и в по-официалните тоалети.

Galdini ви предлага кубинки, с които всяка улица ще се превърне в своеобразен моден подиум.

Зимни кубинки - защо?

През последните години дамските кубинки разбиха всички модни стереотипи и се наложиха като устойчив аксесоар в гардероба на жените. Техните разчупени форми успяха да намерят място в дамската визия и дори да се превърнат в акцент на немалко тоалети. Съчетанието им с различни стилове и дрехи се оказва все по-лесно, а разнообразните модели ви позволяват да намерите модел, който най-много приляга на вашия вкус:  

- Дамските високи кубинки са правилният начин да подчертаете дължината на краката си;

- Екстравагантните модели са абсолютен хит този сезон -  съчетанието между дебела подметка с метален синджир, който обикаля глезена или с множество катарами и капси, създават едно по-рокерско и секси излъчване;

- Кубинки с дантела - идеални за всяка дама с нежен вкус и за съчетание с рокля в бохо стил.

 

Galdini - български кубинки от естествена кожа

Качеството на използваните материали и изработката на обувката са от ключово значение, особено през зимата. Неприятното усещане от мокри крака или студения въздух в обувките ни - всеки го е усещал и никой не го харесва. Galdini се грижат да предлагат обувки, които да не лишават дамите от комфорта през студените дни - шевовете на всеки чифт са майсторски направени, а топлата подплата е необходимост и те го знаят. Дамските кубинки в online магазин Galdini.net на адрес https://galdini.net/ са на достъпни цени, благодарение на което имате възможност да се сдобиете с повече от един чифт.

Не се колебайте, направете лесна и бърза покупка на атрактивен модел зимни кубинки, с които комфортът и стилната визия са ви подсигурени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама