Ежедневни рокли 2020: Добавете нотка на кокетство и романтика към лятната си визия


Ежедневни рокли 2020: Добавете нотка на кокетство и романтика към лятната си визия
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате да изглеждате неотразими през това лято, добре е да помислите за обновяване на гардероба и то най-вече що се отнася до дамските ежедневни рокли, които се използват най-често и за най-различни поводи – за работа, за срещи с приятели, пазаруване и всички останали моменти от нашето всекидневие. Добрата новина е, че за новия сезон дизайнерите са предвидили страхотни детайли, които добавят нотка на кокетство и романтика, за още по-женствена визия.

Ежедневни рокли за офиса

Асиметрична дамска рокля със зебров принт

Дизайнерите винаги обръщат специално внимание и за създаването на невероятни модели, подходящи за бизнес дамите. Мода 2020 представя бизнес дамата като нежна и крехка жена. Хвърляйки поглед към новите колекции, се забелязва осезаемо една съществена тенденция и тя е, че  всички рокли, издържани в бизнес стил, сякаш са станали още по-ярки.  Ежедневните рокли за офиса са украсени с джобове, колани, копчета и катарами в различни цветове.

Най-актуалните цветове за ежедневни рокли

Тази година модните подиуми ни предоставиха истинска наслада за очите - огромна палитра от ярки ежедневни рокли, които не могат да останат незабелязани.

Червените, зелени, жълти нюанси правят роклите да изглеждат не само стилни, но и някак си по-смели. Разбира се, всяка една дама следва внимателно да избере за себе си подходящия нюанс. За ежедневните нужди са подходящи рокли както в класически, така и в по-оригинален стил, така че, едва ли ще има затруднения при избора.

Цветни щампи

Дамска лятна рокля от шифон без ръкави

Както вече споменахме, ежедневните рокли 2020 разчитат предимно на женствеността и естествеността. Ето защо моделите във флорални мотиви са един много успешен избор – те са  подходящи за различни поводи и са способни веднага да повишат настроението и самочувствието на всяка жена.

Райета

Модерна дамска раирана рокля с V-образно деколте

Те са водеща тенденция и през този сезон. Ярките пъстроцветни рокли веднага „хващат окото“ и са незаменими за всекидневието.  Приказните летни рокли, издържани в райета, са се превърнали в еталон за оригинална и ярка визия.

Плажни рокли

Няма нищо по-красиво от една безгрижна ваканция на морския бряг! Готови ли сте за нея? Можете да изберете най-стилния гардероб за вашата ваканция – цветовете са толкова разнообразни, а материите – коя от коя по-ефирни! Истинско удоволствие е да избере човек плажна рокля сред невероятното разнообразие от модели – може да заложите на секси или небрежна визия, а защо не и на двете? Насладете се на модните предложения, които тази година са повече от очарователни - рокли-ризи, рокли-туники и макси модели, тип тениски.

Ежедневна дамска дълга свободна рокля в контрастни цветове

Ако искате да получите повече вдъхновяващи идеи, може да разгледате страхотните модели, които ви предлага ree.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама