До жената, която е по-успешна от мъжа си


До жената, която е по-успешна от мъжа си
Снимка: iStock/Guliver

Спечелили сте повишение. Имате нова кола. Получили сте признание. Всичко това е резултат от вашата упорита работа, всеотдайност и ангажираност. И би било хубаво, ако вашият мъж може да се зарадва за вас. Но дори да не му е лесно, това е окей. Наистина.

Знайте, че постиженията ви са резултат от ежедневната ви борба. Онези дни, в които дори не искахте да ставате от леглото, но въпреки това го направихте. Не само се показахте на работа, но и я "опитомихте". Онези дни, когато напрежението беше непосилно, а вие бяхте на косъм да се откажете, но не го направихте, защото това не сте вие.

Всички тези неща, а и още стотици други ви донесоха успеха, който имате днес. Вие сте достойни за него! Вашият мъж може да не е бил свидетел на всичко това. На ежедневните малки борби, които понякога ви карат да се съмнявате в себе си, но все пак продължавате напред, защото знаете, че това е пътят. Вие сте безмилостни.

И така, избършете сълзите си и вдигнете главата си високо. Защото мъжът ви може да е центърът на вашата лична вселена, но не е центърът на вашия успех. Той е само е единствено ваш!

Заслужавате човек, който е уверен в себе си, дори и да не е достигнал същото ниво на успех. Който може да се гордее с вас, амбицирайки себе си. Който е готов да ви построи пиедестал тухла по тухла. Но е необходим истински мъж, за да получите такъв човек. А през това време вие бъдете жената, която винаги сте искали да бъдете!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама