Омъжи се за някой, който би пожелала на дъщеря си


Омъжи се за някой, който би пожелала на дъщеря си
Снимка: iStock/Guliver

Омъжи се за някой, който те събужда със същата радост, с която ти гледаш малко бебе. Някой, който говори на езика, който кара душата ти да трепти.

Омъжи се за мъж, с когото можеш да се изправиш пред всички трудности. Някой, който не си тръгва. Който знае как и кога да държи ръката ти. Някой, който обръща толкова много внимание на детайлите, че никога не пропуска скрития смисъл зад дълбокото поемане на въздух или леко фалшивата усмивка след дълъг ден.

Омъжи се за някой, който никога не те кара да се страхуваш, някой, който няма да е причината за чудовищата под леглото през нощта.

30 незаменими качества на перфектния мъж 

Омъжи се за мъж, който работи за твоята любов. Някой, който ти доказва всяка минута на всеки ден неизреченото си съгласие да те обича изцяло, дори в най-гадните ти дни и в онези, в които дори ти не се обичаш. Не казвай „Да” на човек, който иска да гледа планините с теб, а само на онзи, който иска да държи ръката ти, докато ги изкачвате заедно…

Омъжи се за някой, за когото би искала дъщеря ти да се омъжи. Това ще е човекът, който ще умее да шепне на вътрешния й глас. Защото бракът не е само за твоето бъдеще и любов. Не, това ще бъде поведението, което вашите деца приемат като любов…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама