Романтична среща по време на изолация? Този мъж ще ви изуми (ВИДЕО)


Романтична среща по време на изолация? Този мъж ще ви изуми (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Във времена на социална изолация заради пандемията от коронавирус, хората се опитват да намерят начини да поддържат връзките си и дори да започнат нови. Пример за това е Джеръми Коен от Ню Йорк, който открил идеалното решение.

Един ден фотографът от Бруклин видял непознато момиче да танцува на покрива на съседната сграда. Той ѝ махнал и за негова изненада тя му отвърнала. Тъй като в момента трябва да си стоим вкъщи, той измислил интересен начин се запознае с нея. Написал на лист номера си и молба да му пише, след което го закрепил на дрона си, който ѝ доставил бележката. Джеръми признава, че бил много учуден, когато тя му писала.

"Не мога да повярвам, че това се получи. И да, това е истинска история", сподели Коен в Instagram

На следващия ден романтичният фотограф поканил Тори на вечеря, а нейната съквартирантка я изненадала, като организирала вечеря за един на покрива. Така се състояла първата им среща, макар и на разстояние един от друг, общувайки виртуално през видео разговор.

И това не е всичко... Джеръми решил, че трябва да намери начин да се види с Тори и да поговорят очи в очи. Затова се пъхнал в огромна надуваема топка, за да могат да се разходят заедно. И както на истинска среща, носел букет цветя.

И това ако не е романтично...

View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама