Твоята болка не те определя

  • Твоята болка не те определя
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 02.03.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Всички ние "танцуваме" живота си – понякога блус, понякога драматичен балет, друг път салса. И всички тези танци изобразяват периодите, през които преминаваме, но те не са вечни. Болката също е част от човешкото същество. И когато те връхлети може да загубиш част от себе си или поне така да ти се струва. Но макар болката да причинява опустошителен хаос в сърцето ти, то не е неин дом.

Разбитото сърце, самотата, горчивината, изтощението – струват ти се толкова познати, нали? Сякаш винаги сте били заедно. Но това не е така, и тях ще "изтанцуваш" и ще дойде момент, в който ще вдигнеш глава с нов поглед към света. Един ден болката ти ще бъде само спомен, но никога определение. Нищо, че сега я носиш на лицето си, в движенията си и в душата си. Защо ѝ позволяваш да е по-силна от теб и хората да я забелязват преди ТЕБ? Тя не си ТИ.

Запомни, че ти не се определяш с трудните дни, паденията и провалите. Ти си безкрайно повече – смехът, шегите, прегръдките, връзките, семейството и приятелите. Ти си човек, точно толкова несъвършен, колкото всички, но способен на удивителни неща! Ти си в малките неща, които са те оформили като личност, които са те накарали да се усмихнеш, които пазиш в сърцето си и които те крепят в трудните моменти.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.