10 причини защо въпреки всичко все още сте сами


10 причини защо въпреки всичко все още сте сами
Снимка: iStock/Guliver

Може би си мислите, че късметът си играе лоша шега с вас или пък, че трябва да промените нещо във визията си. Не, не и пак не! Сигурни сме, че всичко е във вашата глава, включително и причината, поради която все не срещате подходящ партньор. Ето няколко варианта за това...

1. Сърцето ви е било разбивано, но така и не сте намерили изцеление. Вместо това, подсъзнателно все още търсите бившия си във всеки.

2. Във вашия телефон има списък с потенциални партньори. Включително тези, с които сте излизали в миналото. И вместо да затворите тази глава, вие позволявате да бъдете задържани с невидима нишка в миналото или във въображаемото бъдеще.

3. Дълбоко в себе си имате скрити вярвания. Не мислите, че сте достойни да сте във връзка, че сте достатъчно красиви или успешни. В главата си имате определена визия за себе си и ако някой се опита да ви убеди в обратното, търсите скрита причина зад действията му.

4. Твърде сериозно сте се заели с опитите си да намерите партньор и пренебрегвате факта, че животът не се случва по сценарий, а списъкът ви с изисквания няма да се материализира под формата на красив мачо.

5. Продължавате да подарявате части от душата си на хора, които не заслужават.

ПОДАРЯВАМ ТИ СВОЕТО ДНЕС. НЕ МОГА ДА ТИ ОБЕЩАЯ ВЕЧНОСТ

6. Не си взимате поука от неуспешните връзки. Приемете, че всеки провал е перфектно огледало, в което можете да видите частите от себе си, които се нуждаят от подобрение. Вместо да сте благодарни за това, вие прекарвате времето си да обвинявате себе си и да съдите бившия.

7. Преди да намерите перфектен партньор, трябва да намерите цел, различна от създаването на семейство. Преследвайте лични идеали, свързани с вашето развитие.

8. Не сте си създали свои собствени стандарти, така че хората, които привличате, определят стандартите за вас, оставяйки ви разочаровани.

9. Държите се като вълк единак. Пазите времето и личното си пристранство като нещо свещено, а същевременно искате партньор.

10. Цените мнението на близките си твърде много. Звучи ви странно? Ако позволявате те да избират и отхвърлят потенциални половинки, можете да допуснете грешка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама