10 знака за мъжката изневяра


10 знака за мъжката изневяра
Снимка: iStock/Guliver

Как да разберете, че мъжът ви има увлечение към друга жена? Просто бъдете внимателни към дреболиите, които най-често издават силния пол.

1. Мобилният телефон винаги е с него

Той е с него навсякъде – в банята, в тоалетната, на балкона, защото на чист въздух по-добре се чувало. През цялото време пише съобщения, а когато го попитате какво прави, ви отвръща: "Просто обсъждам бизнес план и новите идеи с колежката". А лицето му е толкова щастливо, сякаш е спечелил един милион лева.

2. Колежката, наричана "котенце"

Неведнъж сте чувала как в края на разговора той казва: "Доскоро, котенце!". На вашия въпрос за котенцето, той отвръща, че просто ви се е счуло.

3. Хляб не ни трябва – работа давай

Той изведнъж заобичва омразната си работа. По цял ден прекарва в офиса. В работата си е стихия, незаменим е и понякога му се налага да остане до сутринта! Не бъдете твърде доверчива. Той работи нощем? Защо не проверите?

4. Той има нови приятели

От статистиката и от житейския опит знаем, че повечето си приятели придобиваме, когато сме много млади – в детската градина, в училище или в университета. Да се прави това в зряла възраст е много по-трудно. Но ето, че той опровергава статистика и си намира много нови приятели. Те го канят на футболен мач (който не ви е интересен) или на мъжки запивки (той е толкова уморен и трябва да разпусне). Съществуват ли обаче такива приятели или са измислени?

5. Той е станал много отзивчив

Изведнъж всички се сещат за него, само той може да откара първата си учителка в болницата посред нощ или да хукне към приятел, на когото е свършил бензина в колата. Откъде ли се взеха толкова хора, които се нуждаят именно от неговата помощ?

6. Той е започнал да следи за външността си

Разбира се, нищо лошо няма в това, още повече, ако той го е правил и преди. Но ако по-рано биреното коремче изобщо не му е пречело, а сега е станал привърженик на здравословния начин на живот и е започнал да ходи редовно на фитнес, трябва да се замислите. Всичко това са червени лампички.

7. Той е станал раздразнителен

Всяка ваша молба предизвиква буря от негодувание. Преди е бил по-отзивчив, а сега се цупи и отказва да ви помогне, измисляйки си различни оправдания.

8. Той ревнува

Той си мисли, че щом изневерява, вие също бихте могли да го направите. Става много подозрителен, напряга се, когато разговаряте с някого по телефона и внимателно ви оглежда. Обземат го безпричинни изблици на ревност.

9. Той има нови увлечения

Той вече не сглобява корабчета или самолетчета у дома, неговото увлечение е сериозно и изисква сериозни финансови разходи. Може би той се увлякъл по голфа или е влязъл в престижен клуб? "Котенцето" не излиза евтино.

10. Сексът се е променил

Вече всичко прилича на механично действие – нищо повече. Човек е устроен така, че промяната в живота, особено от емоционален характер, рефлектира върху поведението. Той може и да ви лъже, но тялото не може.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама