3 причини защо мъжете се отдръпват, когато всичко изглежда наред

  • 3 причини защо мъжете се отдръпват, когато всичко изглежда наред
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 04.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ако сте прекарали известно време, ходейки по срещи, то вероятно знаете какво означава мъжът до вас да стане "призрак". Това е, когато нещата изглеждат добре, и след това той просто изчезва безследно – спира да звъни, да отговаря на съобщения и т.н. Може да бъде болезнено да се чудите какво точно се е объркало, когато наистина сте вярвали в потенциала на тази връзка. Ето 3-те най-чести причини.

1. Прекалено много се вълнувате

Няма основателна причина да се вълнувате прекалено много за първа или трета среща. Ако върви добре, това е страхотно! Но няма нужда да мислите твърде далеч във времето и да правите планове за след два уикенда или за съвместна почивка. Не инвестирайте твърде много емоции в началото – първо, защото лесно можете да бъдете разочаровани и второ, защото може да се сдобиете с гадже „призрак”.

2. Отчаяни и твърде достъпни сте

Ако ви липсват житейски цели или изглеждате твърде достъпни и готови да се впуснете във връзка едва ли не от скука, то вероятно това е причината да не получите обаждане. Никой не иска натискът да бъде единственият източник на щастие за някого. От решаващо значение е да се чувствате щастливи и пълноценни, за да намерите някой, който подобрява живота ви и не се очаква да запълва празнината.

3. Той е уплашен

Доста често се случва мъжът да се окаже емоционално недостъпен човек, който може да ви побърка, давайки ви признаци на интерес и след това започва да спазва дистанция. Както се казва „твърде добре не е на добре”, така че ако химията помежду ви е наистина страхотна, нищо чудно той да се изплаши.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.