3-те най-големи грешки, които жените допускат с мъжете


3-те най-големи грешки, които жените допускат с мъжете
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Цял живот се учим как да създаваме, запазваме и поддържаме връзките си живи. Различни сме и това е едно голямо предизвикателство както за мъжете, така и за жените. Но не ни е страх да опитваме отново и отново, да се учим от грешките си и (евентуално) да не ги повтаряме отново.

1. Извиняват мъжа по всички параграфи

Жените са закрилнички на всичко и всеки. Те винаги се опитват да бъдат деликатни, да прощават и да намират по-особена гледна точка, с която да оневинят и най-грешния. Понякога се страхуват да не изгубят човека до себе си, ако прекалено често изтъкват грешките му или се опитват да отстояват своето. Но дами, не прощавайте непростимото! Определяйте си граници и уважавайте принципите си.

2. Споделят чувствата си твърде рано

Не е съвсем вярно, че жените започват да мислят за брак още в началото на връзката, но истина е, че често се разкриват първи и то прекалено рано. Ако мъжът изгуби интерес още в началото, след като всички карти са поставени на масата, за какво тогава да се бори по-нататък? Оставете го малко да гадае и да се чуди - негова ли сте или не.

3. Очакват връзката да им донесе щастие

Голяма грешка е, когато започваш една връзка с мисълта, че тя ще ти донесе щастие и спокойствие, ако самата ти не се чувстваш добре. Истината е, че на първо място трябва да се чувстваме отлично със себе си и да СПОДЕЛИМ, не да ПОТРЪСИМ щастието си с човека до нас. Разликата е огромна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама