3-те зодии, които могат да ви съкратят живота


3-те зодии, които могат да ви съкратят живота

Има хора, които непрекъснато ни лазят по нервите с всичко, което правят. Има и такива, които понасят всичко, незнайно как. Всеки един от нас си има положителни и отрицателни черти от характера, но при някои отрицателните са осезаемо повече. Това са 3-те зодии, които не могат да се понасят:

Телец

Капризни са. Непрекъснато искат да става тяхното и никога не се съобразяват с мнението на другите. Телците са едни непораснали деца, които през целия си живот търсят вниманието на околните и когато не го получат, започват да досаждат. Инатът им е вбесяващ и често пъти абсолютно неразумен. Имат мнение по всички въпроси и разбират от всичко. Включват се неподготвени в разговори и все спорят. Като партньори са трудни за разбиране и трудни за обичане. Непрекъснато си намират поводи за скандали и са страшно ревниви. Могат да ви съкратят живота драстично.

Дева

Девите са много досадни с безбройните си обещания, които дават и накрая изобщо не изпълняват. Непрекъснато търсят одобрението на околните и се хвалят с всичко, което са постигнали. Цупят се като малки деца и могат да ти скъсят живота с няколко години с много от прищевките си. Като партньори Девите са много настойчиви и искат всичко да се развива много бързо. Непрекъснато ще те питат къде и с кой си бил. Несигурни са и точно с това дразнят най-много. Нужно им е малко самочувствие, за да престанат да просят одобрението на околните. Истински кошмар.

Скорпион

Тази зодия има много негативни качества, които дразнят околните. Не говорят много, общуват само,  когато трябва и е много трудно да се говори с тях. Те са прикрити, държат всичко в себе си и спират да говорят, когато са сърдити. Това вбесява всички около тях и те добре осъзнават този факт. Като партньори Скорпионите дразнят най-много с това, че  не поемат никаква инициатива и оставят всичко в ръцете на половинките си. Не са много романтични, биха лежали по цял ден на дивана и винаги искат някой да ги обгрижва. Те са много трудни характери и трудно се понасят.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама