3-те зодии, които НЕ искат сериозна връзка това лято


3-те зодии, които НЕ искат сериозна връзка това лято

Срещнали сме подходящ човек, с който се разбираме добре, разговаряме за всичко и си прекарваме страхотно... докато един ден не заговорим за сериозните неща от живота и разберем, че той е всичко друго, но не и сериозен.

Важно е да знаем дали човекът до нас иска нещо повече от неангажираща връзка, ето и кои са 3-те зодии това лято, които определено търсят само забавление.

Близнаци

Сега е времето на Близнаците да живеят и да опитват нови неща. Никой и нищо на света не може да ги убеди, че им е време да се задомят, независимо от това на колко години са. Ако излизате с Близнаци имате два варианта - или да бъдете търпеливи и да изчакате да премине този им период, или просто да се примирите и да продължите нататък.

Дева

След една наистина сериозна връзка, човек има нужда от почивка и преосмисляне на приоритетите си. На Девите им е нужно още време, за да успеят отново да се доверят на противоположния пол. Изключено е в момента да се заемат с нещо сериозно, направят ли го, само ще подведат половинката си.

Риби

Бъдете внимателни с Рибите - на пръв поглед може да изглежда, че имат сериозни намерения към вас, но истината е, че само ви залъгват. Залъгавт и себе си! Обяснението е в това, че общите разбирания на околните ги карат да се чувстват некомфортно за това, че все още не са предприели по-сериозна стъпка в живота си. Ще сгрешат, ако все още не се чувстват готови.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама