3-те зодии, за които мъжете се редят на опашка


3-те зодии, за които мъжете се редят на опашка

Истинско предизвикателство е за един мъж да притежава жената, която желае... особено, ако тя притежава всички качества, от който той има нужда. Като прибавим и щипка недостъпност, се получава идеалната рецепта за най-желаната жена.

Близнаци

Истински пламенна и неустоима - жените Близнаци са способни да омаят всеки мъж само с един изкусителен поглед, а после... после те да му мислят. Това са едни от най-трудните сърца, които могат да бъдат откраднати. Близнаците знаят цената си и умеят да се пазарят достойно. Точно за това и всички останали качества, които притежават, се превръщат в желан обект, за който много трябва да се бориш.

Дева

Изисканата дама със стил, която приковава вниманието още в мига, в който влезе в помещението. Те са много умерени в своите движения, говорят много, но всъщност не издават почти нищо за себе си. Мъжете обожават вродената им интелигентност, която в комбинация с тайнствената загадъчност, превръщат Девите в истински недостижим блян.

Водолей

Сладката красавица, която може да те омае само с няколко думи и невинни погледа. Те са много сдържани и знаят как да привлекат мъжкото внимание. Когато някой се доближи до тях, проявяват силен интерес към него, който спира в секундата, в която се разделят. Тя никога няма да ти се обади и ще те накара да се побъркаш по нея, защото умее да постъпва хитро и винаги да те оставя да се чудиш...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама