4 признака, че сте прекалено ревнива


4 признака, че сте прекалено ревнива
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и любов да има между двама души, ревността е способна да развали дори най-силните отношения. Голяма част от жените са изключително ревниви, следят всяка стъпка на половинката си и мислят, че това е нормално. Дами, всъщност ревността е голям проблем за повечето мъже, защото по този начин ги задушавате. Премерената ревност, разбира се, е приемлива, тя дори може да възбуди интереса на партньора. Прекалената обаче е като болест и може да разбие всяка връзка. Ето как да разберете, че сте болезнено ревнива и трябва да вземете мерки.

1. Ядосвате се, когато виждате, че си пише с някого

Напълно нормално е да го попитате, ако се съмнявате. Но не ставайте прекалено обсебваща, защото това най-вероятно ще го отблъсне. Доста често подозренията ви са неоснователни, затова не го обвинявайте за щяло и нещяло.

2. Постоянно го следите в социалните мрежи

Ако постоянно разглеждате социалните мрежи, за да видите коя снимка е харесал, с кого се е сприятелил и какво е качил, то нещата определено не отиват на добре. Просто се отпуснете и не си въобразявайте, че ви изневерява. Ако му нямате доверие, със сигурност връзката ви няма бъдеще.

3. Недоверчиви сте към приятелките му

Не бъдете подозрителни към познатите на партньора ви, това е прекалено. Приемете приятелките му, не е нужно да имат някакви чувства един към друг, за да поддържат по-близки отношения. Спрете да следите за знаци, издаващи за тяхна минала или дори настояща афера. Целият този филм е само в главата ви.

4. Ровите се в нещата му

Ако във всеки удобен момент проверявате телефона му или се ровите из вещите му, определено сте в беда. Или спрете, или не се изненадвайте, ако скоро той сложи край на връзката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама