4 признака, че сте прекалено ревнива

  • 4 признака, че сте прекалено ревнива
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 21.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Колкото и любов да има между двама души, ревността е способна да развали дори най-силните отношения. Голяма част от жените са изключително ревниви, следят всяка стъпка на половинката си и мислят, че това е нормално. Дами, всъщност ревността е голям проблем за повечето мъже, защото по този начин ги задушавате. Премерената ревност, разбира се, е приемлива, тя дори може да възбуди интереса на партньора. Прекалената обаче е като болест и може да разбие всяка връзка. Ето как да разберете, че сте болезнено ревнива и трябва да вземете мерки.

1. Ядосвате се, когато виждате, че си пише с някого

Напълно нормално е да го попитате, ако се съмнявате. Но не ставайте прекалено обсебваща, защото това най-вероятно ще го отблъсне. Доста често подозренията ви са неоснователни, затова не го обвинявайте за щяло и нещяло.

2. Постоянно го следите в социалните мрежи

Ако постоянно разглеждате социалните мрежи, за да видите коя снимка е харесал, с кого се е сприятелил и какво е качил, то нещата определено не отиват на добре. Просто се отпуснете и не си въобразявайте, че ви изневерява. Ако му нямате доверие, със сигурност връзката ви няма бъдеще.

лаптоп

3. Недоверчиви сте към приятелките му

Не бъдете подозрителни към познатите на партньора ви, това е прекалено. Приемете приятелките му, не е нужно да имат някакви чувства един към друг, за да поддържат по-близки отношения. Спрете да следите за знаци, издаващи за тяхна минала или дори настояща афера. Целият този филм е само в главата ви.

4. Ровите се в нещата му

Ако във всеки удобен момент проверявате телефона му или се ровите из вещите му, определено сте в беда. Или спрете, или не се изненадвайте, ако скоро той сложи край на връзката ви.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.