5 женски фантазии свързани с работното място


5 женски фантазии свързани с работното място

Понякога и ние си мислим за неприлични, забранени и рисковани неща, които тайничко си мечтаем да ни се случат. Работното място винаги присъства във фантазиите ни - дали с любимия човек, дали с колега. Ще ви излъжем, ако кажем, че не си мечтаем за секс в офиса.

1. С колега

Може би най-разпространената фантазия е секс с колега, което на означава, че ако ни се отдаде възможност, бихме го направили. Най-често жените си представят как остават само двамата в офиса към края на работния ден. В офиса светят едва няколко лампи, един поглед, едно случайно докосване... и всичко документи от бюрото се озовават на земята.

2. На интервю за работа

Тук има два сценария - някой да дойде при тях на интервю или те да се окажат в офиса на шеф на голяма компания, който да се окаже толкова секси, че интервюто да завърши... на  бюрото. По-честата фантазия е втората, защото жените обичат мъжете да доминират, а те само да се подчиняват.

3. Посещение

Любима фантазия на жените! Както си работят и изведнъж приятелят им идва на посещение в обедната почивка, дръзко заключва вратата и без много обяснения дава на половинката си да разбере защо е дошъл. Бързо, опасно и невероятно възбуждащо.

4. На гости

Същият сценарии, но този път жената е тази, която отива в офиса на своята половинка. Обичаме да си представяме обаче как отиваме с дълго палто или шлифер, а отдолу сме само по бельо. Ако някога се осмелите да направите нещо такова, бъдете сигурни, че мъжът ще го запомни до живот.

5. С шефа

Съществува и такава фантазия, в която жените си представят, че младият им шеф ги привиква в кабенита си, за да говорят по работа, но... работата остава на заден план. Тази фантазия често пъти се разиграва в спалнята с партньора. Действа доста освежаващо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама