5 лъжи, които са приемливи на първа среща


5 лъжи, които са приемливи на първа среща
Снимка: iStock/Guliver

Много връзки и флиртове започват „с грешния крак“ или иначе казано – с лъжа. И докато се обърнете, вече сте лудо влюбени в пилот, на който му предстоят дълги полети. После обаче разбирате, че вашият човек всъщност е безработен и живее с майка си. И така, има ли лъжи, които всъщност са окей да се изрекат на първа среща? Оказва се, че да, има. Ето кои са приемливите лъжи, които можете да се позволите и за които можете да си затворите очите.

1. "Беше първият човек, който забелязах на това парти"

Това вероятно не е вярно, но няма проблем. Защо? Защото е хубаво да поласкаеш някого и да го накараш да се чувства добре. И в крайна сметка хич не е романтично да кажете „Първо забелязах приятеля ти Митко, който е супер секси, но и ти си много сладък.“

2. "Обичам семейството си, работата си и животът е хубав"

Може би майка ви ви изнервя, колегите ви не са „цвете за мирисане“ и се събуждате поне веднъж седмично в кофти настроение. Но първата среща не е моментът да повдигнете тези теми. Никой не харесва мрънкащи хора и ако сте готови да се оплаквате още на първа среща, представете си какво съобщение изпращате за втората среща.

5 БРУТАЛНИ ПРИЧИНИ ЗАЩО ВЕЧНО СТЕ САМИ

3. "Краят на света ще дойде след битки между зомбита и роботи“

Добре е да разказвате нелепи истории, просто за да „опипате“ почвата. Но не забравяйте да вземете срещата си заедно на това апокалиптично пътуване, защото рискувате да изглеждате нелепо.

4. "Отдавна се канех да гледам този филм"

Добре, може би наистина не сте мислили много за този блокбъстър до момента, но пък е повече от очевидно, че човекът до вас иска да го гледа. Затова няма нищо лошо да покажете малко изкуствен ентусиазъм и да прекаарате няколко часа заедно.

5. "Беше ми приятно да се запознаем"

Някои срещи са адски досадни и глупави, но това не означава, че трябва да бъдете жестоки. В края на вечерта благодарете на човека за приятното прекарване, дори ако това е била най-скучната нощ в живота ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама