5 неща, които мъжете искат да чуват по-често от жените си


5 неща, които мъжете искат да чуват по-често от жените си
Снимка: iStock

Макар че сме свикнали мъжете да тичат след нас и постоянно да ни затрупват с какви ли не комплименти, те също имат нужда от подобни жестове.

Ето кои са 5-те неща, които мъжете най-много искат да чуят от своите половинки:

Толкова си силен

Независимо дали искат да си го признаят или не, момчетата искат да впечатлят дамите със силовите си подвизи. За тях няма нищо по-хубаво от това да се чувстват като супермен за своите избраници.

Ето защо по-често казвайте на партньора си, че е силен както физически, така и психически, и че разчитате на него. То ще се почувства страхотно.

Изглеждаш много добре

Една от причините повечето момчета да завиждат на момичетата е, че нежните половинки получават комплименти много по-често. А всъщност всеки човек има нужда да чуе хубави думи за себе си, особено от своята сродна душа.

Така че от време на време му казвайте колко е готин. Това ще го накара наистина да сияе и да повярва, че е специален за вас.

Вижте още: Изберете жена, която чете

Възхищавам ти се

Това е един от онези комплименти, които достигат дълбоко на толкова много нива.

Не е нужно да сте мъж, за да харесате това, но повечето мъже искат да го чуят поне веднъж. Момчетата не оценяват само привидно повърхностните комплименти. 

Обичам те

Това са думите, които всеки иска да чува по-често от любимия човек.

Вярно е, че любовта не се казва, а се доказва, но едно „Обичам те“ може да сгрее душата на вашия любим мъж.

Хайде да правим секс

Няма как мъжът да се чувства добре, ако никога не чува това от романтичната си половинка. Не може винаги той да е инициатор на любовните ви игри. Вземете нещата в свои ръце, той ще го оцени. Ще се почувства желан и със сигурност ще се постарае още повече в леглото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама