5 неща, които научаваш, когато срещнеш Единствения


5 неща, които научаваш, когато срещнеш Единствения
Снимка: iStock/Guliver

Сигурно сте си задавали милион пъти въпроса „Дали ще го позная?“. Бъдете сигурни, че рано или късно вие ще срещнете Единствения и няма да имате и грам съмнение в това. А ето и какво ще научите, когато това се случи.

1. Най-големият дар е да бъдеш себе си ден след ден

Това е едно истинско облекчение! Вие сте сигурни, че човекът до вас ви обича, заради това, което сте (или въпреки това, което сте). Не е нужно дори за секунда да се преструвате и да влизате в роли.

2. Малките моменти са най-ценни

Сещате ли се оза нези моменти, в които готвите заедно? Или пък разтоварвате покупките от магазина? Те са наистина ценни и ви изграждат като двойка, защото съвместните ваканции, подаръците, които си разменяте или шумните купони няма да ви сплотят толкова, колкото ежедневните задължения, които делите.

3. Смехът е най-доброто лекарство

Когато се чувствате тъжни, винаги ще намерите рамо, на което да поплачите. Въпросът е там, че понякога ще имате нужда от човек, който да ви разсмее и да разсее сивите облаци, надвиснали над вас. Това ще бъде Той!

4. Голямата любов иска много „работа“

Когато срешнете вашия човек, ще разберете, че истинската любов може да изглежда като в приказките, само ако се постараете. Ще се научите да правите компромиси, да се съобразявате с другия и да мислите „в комплект“, а не само за себе си.

5. Извинението е висша форма на изкуство

Досега може и да не ви се е налагало да се извинявате особено често, но повярвайте ни, когато срещнете истинската любов това ще се промени. Освен да поднасяте извинение в случаите, когато сте наранили партньора, ще се научите и да прощавате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама