5 неща, които сродната ти душа иска да знаеш


5 неща, които сродната ти душа иска да знаеш
Снимка: iStock/Guliver

Когато чакате сродната си душа от прекалено дълго време, може би се чувствате сякаш живеете в безсъзнание. Всички мъже, които срещате по пътя си, са все още неосъзнати момчета и нямат нищо общо с "вашия човек". Само, ако знаехте как да намерите истинската си половинка и да забързате нещата! За да ви помогнем да останете позитивни, развълнувани и пълни с надежда, има някои неща, които сродната ви душа иска да знаете преди да сте се срещнали.

"За мен си съвършена, точно такава, каквато си."

Ти си достойна да бъдеш обичана безпределно. И ако досега не си го разбрала, то това е защото още не сме се запознали. Ти си достатъчно добра за мен, моля те, не се съмнявай нито за миг. Обожавам тялото ти, кожата ти, естествената ти красота.

"Искам да сме екип"

Искам да работим заедно като екип и нашите отношения да бъдат здрави. Искам и двамата да се чувстваме в безопасност, за да разговаряме помежду си за всичко - нашите страхове, радости и тревоги. Искам да работим заедно, за да подхранваме връзката си.

"Освободи се от миналото си."

Моля те, излекувай всички стари рани и погреби дълбоко страховете и болките си. Освободи съзнанието си от предразсъдъците, а сърцето от спомените, за да бъде отворено да ме обича напълно.

"Научи се да обичаш себе си."

Направи каквото е необходимо, за да се влюбиш в себе си. Няма да знаеш как да ме обичаш, ако не знаеш как да обичаш себе си. Нашите взаимоотношения ще бъдат физически, сексуални, емоционални и духовни. Готова ли си да споделиш цялото си същество с мен?

"Вярвай, че всичко се случва с причина."

Макар че в момента не съм с теб, обещавам, че съм на път към теб. Бъди търпелива. Знай, че идвам и че нямам търпение да бъдем заедно. И всяка връзка, в която попаднеш, е за да те изгради като личност преди да дойда аз. Просто вярвай в съдбата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама