5 неща, които всяка жена трябва да чуе от мъжа, когото обича


5 неща, които всяка жена трябва да чуе от мъжа, когото обича
Снимка: iStock

Жените са изключително "слаби" към мъжете, които показват чувства и не крият, че понякога са раними, а всяка мила дума е повече от добре дошла, за да се разтопи от любов женското сърце.

Вижте още: 6 признака, че е изневери, въпреки че не иска да го каже

Дори една привидно студена и строга жена ще бъде смекчена от искрен комплимент от мъж, който харесва. Жените просто искат да чуят, че са специални, че са приятна компания, да знаят, че мнението им наистина има значение за мъжете. 

Днес ви представяме 5 неща, които всяка жена би искала да чуе от мъжа на мечтите си:

1. Кара я да се чувства неустоима 

Може да е нещо физическо за жената, нейното поведение, реакции в определени ситуации. Ако един мъж каже например "Не мога да устоя на трапчинките ти, когато се усмихваш", жената със сигурност ще се разтопи. По този начин той показва колко внимание обръща на малките неща по тялото или поведението ѝ, защото всеки иска да бъде видян на по-дълбоко, а не на повърхностно ниво.

 2. Нейното мнение е важно

"Какво мислиш за това?" – е въпрос, който всяка жена иска да чуе от мъж. Освен че ще покаже, че смята жената за умна, той също ще покаже, че цени нейното мнение и иска да знае как мисли. Жените виждат в такива мъже потенциала за качествена връзка.

3. Казва, че се чувства добре в нейната компания

Жените харесват мъже, които не се страхуват да покажат, че понякога са уязвими, затова откровено признават, че с нея могат да бъдат такива, каквито са в действителност и лесно да се отпуснат. Освен това всяка жена се радва да чуе, че е приятна компания.

Вижте още: Да срещнеш добър мъж веднага след тежка раздяла

4. Той се наслаждава на аромата ѝ

Независимо дали става въпрос за парфюма ѝ или не, всяка жена иска да знае, че мирише добре. Тогава тя се чувства по-сигурна и по-спокойна, което е много важно за добрата атмосфера в една връзка или в леглото.

5. Да се чувстваш красива и привлекателна 

Нека бъдем честни, няма човек на тази планета, който да не иска да чуе, че е красив, привлекателен и специален. Жените са особено чувствителни към тези неща. Всяка жена иска да знае, че е неустоима за любимия си, особено когато той открито й го казва пред други хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама