5 причини защо си падаме по мъже в униформи


5 причини защо си падаме по мъже в униформи

Нали се сещате колко секси изглеждат всички мъже в полицейски, пожарникарски, моряшки и всякакви други униформи? Не е случаен и фактът, че голяма част от стриптийзьорите си изкарват прехраната именно чрез разсъбличане на подобно „работно облекло“... А питали ли сте се някога защо е така? Днес ще ви дадем 5 възможни причини!

Има голям шанс той да е осъзнат и истински мъж

Нека си го признаем – една от основните причини да ни привличат униформените мъже е чувството за сигурност. Никоя себеуважаваща се дама няма нужда от неосъзнат господин, който да плаща в ресторанта с кредитната карта на майка си...

Той може да носи отговорност

Че кой би искал да се обвърже с човек, който не може да носи отговорност за собствените си действия? Какво остава един ден да трябва да гледа дете, например. За сметка на това, мъжете с униформи сякаш подсъзнателно ни нашепват „Аз мога да се грижа и за себе си, и за други хора... Мога да пускам пералня... Не се напивам безпаметно по средата на седмицата, защото имам сериозна професия...“

Той може да ви защити

Коя жена не си мечтае за силен и смел мъж, който би я защитил дори от чудовището под леглото? Ако трябва да сме честни, у всяка пораснала дама дреме по една 5-годишна принцеса, която тайничко иска супермен, а не гадже, което се крие зад нея, щом чуе шум посред нощ.

Притежава някой готин талант

Сещате се – може да пилотира самолет, да обезвреди бомба, да спаси беззащитно коте и всякакви други готини таланти, които „простосмъртните“ мъже без униформа надали ще овладеят някога.

Униформите просто са секси!

Не сме сигурни дали съществува логично обяснение за това, но е факт. Униформата на един мъж е нещо като малката черна рокля – винаги действа безотказно. Затова, ако имате мъж, който всяка сутрин вместо прилежно изгладен костюм облича секси униформа – целунете го и се усмихнете, защото сте невероятна късметлийка!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама