5 признания по-важни от "Обичам те"


5 признания по-важни от "Обичам те"
Снимка: Thinkstock/Guliver

"Обичам те" е може би най-търсената оценка, която се стремим да получим от партньора си. Върха на любовната пирамида! Може и така да е, но за да оцелее тази пирамида, на нея й е нужна здрава и стабилна основа. А тя се гради върху други признания. Ето го моя Топ 5 на фразите, които са много по-важни и неклиширани от захаросаното "Обичам те"!

1. Прощавам ти!

Прошката е по-силна от любовта. Защото често обичаме някой, но не винаги можем да намерим сили да му простим...

2. Ще се жертвам за теб!

Когато си готов на действие за някого, и то на действие, което би те наранило или изкарало от зоната ти на комфорт, това вече е много голямо доказателство за силата на чувствата ти.

3. Уважавам те!

Вероятно това си казват хората след като са прекарали 50 години заедно. Или повече. Защото можеш да споделиш цяла вечност с някой само ако в неговото лице виждаш достоен за уважение човек и партньор!

4. Ще те защитавам!

Това са думи, които копнее да чуе не само една жена. Всеки има моменти, в които се чувства уязвим и слаб. И няма друга сила, която по-сигурно да те измъкне от това блато на несигурност, от съзнанието, че имаш любим човек зад гърба си, който ще се бори рамо до рамо с теб!

5. Отдаден съм на теб!

Да си център във вселената на някой е най-мотивиращото чувство. И ако си го заслужил, може би да мечтаеш за "Обичам те" е твърде постно признание!

Източник: onlinepriatelka.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама