5 романтични жеста, които той ще оцени истински


5 романтични жеста, които той ще оцени истински
Снимка: iStock/Guliver

Често обвиняваме мъжете, че са безчувствени, не разбират от романтика и не оценяват усилията ни да ги зарадваме. Истината обаче е някъде по средата...Трябва да си признаем, че понякога правим такива изненади, каквито очакваме половинките ни да направят на нас. Че кой мъж би се зарадвал на плюшено мече?! Днес ще ви дадем няколко идеи, с помощта на които ще разтопите „студеното“ мъжко сърце.

Поръчайте му питие

Често се случва мъжете да закъсняват за среща, все пак и те са хора...понякога. Вместо да му изпращате нервни съобщения и да чакате с нетърпение да се появи, за да му вдгинете лют скандал, направете нещо мило за него в края на тежкия работен ден. Поръчайте му любимото питие, например. Повярвайте ни, той ще оцени жеста!

Донесете му вкусен десерт

Няма нищо по-мило от това, когато излезете с момичетата навън, да се сетите за него и да му вземете десерт за вкъщи. Разбира се, може да е пица или пържола... Въпросът е във вниманието, което сте му отделили, когато дори не е бил с вас.

Поправете сама нещо у дома

Надали на вашия приятел му е приятно постоянно да му натяквате за изгорялата крушка в коридора, за скърцащата врата на спалнята, за счупеното чекмедже... Истината е, че тези неща наистина не са трудни за поправяне. Просто купете нова крушка, вземете един стол и я сменете. Няма да ви отнеме повече от 5 минути, но мъжът ви ще се почувства едновременно горд и поласкан, че го отменяте.

Направете му ръчно изработена картичка

Много е лесно да купим готова картичка и просто да я надпишем... Но усещането, когато знаеш, че някой се е постарал да ти достави радост, е несравнимо. Затова на следващия специален повод вложете доза въображение и запретнете ръкави за една ръчно направена картичка. Разбира се, можете да използвате компютърна програма, за да направите готин колаж от ваши общи снимки, допълнени от любимия футболен отбор, група, кола и т.н.

Изведете го на неочаквана среща

Кой е казал, че само мъжете трябва да извеждат любимите си на романтични срещи? Можете да организирате и някаква готина изненада, свързана с неговото хоби. Например, ако е фен на бирата – заведете го в класически пъб, ако пък си пада по изкуство – заложете на изложба преди вечерята...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама