5 знака, че бъдещето ви не включва НЕГО


5 знака, че бъдещето ви не включва НЕГО
Снимка: iStock/Guliver

Понякога колкото и да е силна една любов, просто не й писано да прерасне в нещо за цял живот. Може би интуицията ви го е нашепвала, но в случай, че сте пропуснали съобщението, ето кои са сигурните знаци, че бъдещето ви не включва човека до вас.

1. Имате различни визии за бъдещето

Искате толкова различни неща, че стигането до компромис просто не е възможно. Независимо какво решите, единият от вас винаги ще е нещастен. А повярвайте, това не е риск, който искате да поемете, особено в любовта. Понякога животът прави така, че хора, които се обичат, трябва да се разделят, за да могат да растат.

ОМЪЖИ СЕ ЗА НЯКОЙ, КОЙТО БИ ПОЖЕЛАЛА НА ДЪЩЕРЯ СИ

2. Дори не говорите за бъдещето

Ако никога не сте обсъждали накъде е тръгнала връзката ви, това определено е лош знак. Не знаете къде живеете, ще имате ли и колко деца, бракът нещо важно ли в за вас – доста неща има, които е редно да бъдат засегнати. Ако сте фокусирани само върху това да живеете в момента, трябва да сте сигурни, че сте на една и съща страница.

3. Връзката ви не се е развила, за разлика от вас

Не очаквайте да бъдете същия човек като миналата година. Хората се променят, затова и отношенията ви трябва да се променят заедно. Ако все още водите същите спорове и битки, както в началото на връзката ви, нещо не е наред.

4. Не се чувствате щастливи

Не винаги ще усещате „пеперуди в стомаха” в дългосрочни отношения. Не винаги ще сте във фазата на „влюбеното кученце”. Но вашият човек трябва да ви носи повече радост, отколкото стрес, повече вълнение, отколкото разочарование.

5. Променили сте мнението си

И това е напълно нормално. Ако сте си представяли живота по един начин, но после той ви завърта, възможно е да промените мнението си. Това се случва най-често, ако сте с ученическата си любов и изведнъж вече искате нови неща и емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама