6 неща, които силната жена няма да толерира във връзка


6 неща, които силната жена няма да толерира във връзка
Снимка: iStock/Guliver

Имате връзка със силна жена, която ви обича, но може би се чудите как да я задържите. Може да бъде трудна задача да й позволите да има цялата свобода, от която има нужда, за да разпростре крилата си, и в същото време да сте сигурен, че сърцето й ви принадлежи само на вас.

Ето и 6 неща, които силната жена няма да толерира в една връзка.

1. Неуважение

Неуважението за силната жена може да е всичко - от това, че хвърля като момиче до несъгласие с нейното мнение по омаловажаващ начин. Може да е вашето мнение, че жените не заслужават същото плащане, както мъжете, или пък когато кажете нещо, което смятате за комплимент. Златното правило е да се отнасяте с нея по същия начин, както искате да се отнасят с вас. 

2. Доминиране във връзката

Контролът може да бъде извратен на моменти в спалнята, но когато един партньор тотално доминира, това поставя силната жена в позиция на слабост, което тя никога няма да толерира в една връзка. Тя знае как да застава начело, кога да бъде под контрол и кога да бъде уязвима. За да бъдете във връзка със силна жена, трябва да й позволите често да бъде на седалката на водача.

3. Отнасяте се с нея като равноправна

Отнасяйте се със силната жена във връзката си като с равен във всеки един случай и ако тя има нужда от вашата помощ, накарайте я да се почувства сигурна, за да я поиска.

4. Да нарушавате границите й

Ако силната жена вече ви е казала "Не" или "Не прави това отново", най-добре се уверете, че няма да нарушите нейните лични граници отново. Силната жена знае своите ценности, морал и вярвания и е наясно къде да тегли чертата. 

5. Негативно отношение към нейните предложения

Всеки може да има периоди на негативност и да отхвърля идеите на своя партньор, но силната жена никога няма да толерира някой, който е винаги отрицателно настроен към нейните прекрасни предложения.

6. Не подкрепят нейните мечти 

Не мислете, че силната жена ще продължи да толерира партньор, който няма никакъв интерес да й помогне да постигне мечтата си. Подкрепяйте нейните желания или тя скоро ще сложи край на връзката ви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама