6 знака, че вече не го обичате


6 знака, че вече не го обичате
Снимка: iStock/Guliver

Всяка връзка може да достигне до етап, когато всичко е приключило, но нито един от партньорите няма силата да сложи край. Дори любовта да си е тръгнала, продължавате да сте с този човек по навик или защото се страхувате да останете сами.

Тези 6 знака издават, че вече не обичате партньора си така, както преди, и е време да се разделите с него. За ваше и негово добро.

1. Вече не се интересувате как прекарва времето си

Преди питала ли сте го как е минал денят му, но вече не ви интересува? Два или три пъти това може да бъде обяснено с това, че сте много заета, но ако се случва редовно, е червен флаг за връзката ви.

2. Вече не го ревнувате

Нормално е всеки човек да бъде малко ревнив. Ако преди сте гледала съмнително всяка жена, която се усмихне на гаджето ви, а вече изобщо не ви интересува с кого си пише и къде ходи, явно е, че сте изгубила интерес към него.

3. Отговаряте на съобщенията му със закъснение

Това не важи за моментите, когато сте много заета, а когато сте напълно свободна, но въпреки това му отговаряте чак след часове. Още по-алармиращо е, когато самите ви съобщения станат по-малко емоционални - без влюбени емотикони и обръщения от рода на "миличко", "скъпи", "слънчице"...

4. Вече на планирате общото си бъдеще

Този сигнал е наистина важен. Ако имате намерение да прекарате остатъка от живота си с него, това означава плановете ви за бъдещето да го включват. Ако не е в списъка ви, това е основателна причина да си поговорите откровено за пътя, по който сте поели.

5. Притеснявате се нещо, но не го споделяте с него

Ако преди сте говорили за всичко, а сега го избягвате, трябва да се запитате за причината за това поведение.

6. Не го молите за помощ

Преди винаги сте го молила за помощ, когато сте имала нужда, но сега не само не го правите, а дори отказвате, когато ви предложи.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама