7 колебания, които мъжете имат преди СВАТБАТА


7 колебания, които мъжете имат преди СВАТБАТА
Снимка: Istock/Guliver

Жените са тези, които обикновено премислят всичко по сто пъти. Когато един мъж реши, решава завинаги... и все пак има някои колебания, които минават през ума му и не му дават мира до деня на сватбата.

1. Не избързваме ли?

Колкото и време да мине, всеки мъж се пита дали не е избързал и готови ли са с половинката му за тази голяма крачка. Понякога емоциите замъгляват правилната преценка и страхът се прокрадва на моменти.

2. Ще бъда ли добър съпруг?

Бракът значи повече задължения. Романтичените жестове и вечерите на свещи вече нямат значение. Важни са обещанията, плановете за бъдещето, спокойствието и подкрепата, която всеки мъж трябва винаги да може да дава на жената до себе си.

3. Ще се справя ли с прехраната?

В колкото и модерно време да живеем, мисълта на мъжете, че главно отговорността за прехраната е тяхна, никога не ги напуска. Всеки мъж се притеснява дали цял живот ще съумява да дава всичко, от което семейството му има нужда.

4. Ще има ли изневери...

... както от моя така и от нейна страна? Никой не стъпва в брак с мисълта, че някога ще изневери. Всички предпоставки за това на този етап не съществуват, но всеки мъж си мисли дали ще може да устои до края и дали жена му ще бъде изцяло негова завинаги.

5. Дали тя ще се откаже?

Няма мъж, който да не се е страхувал от това жената до него да не се откаже в последния момент. Всички невероятни сценарии изведнъж изникват в съзнанието на мъжете, продиктувани от егото му, което не би понесло такова унижение.

6. Може ли това да е за цял живот?

Никой не може истински да си представи какво ли би било само с един човек до края на живота му... да си представи и да осъзнае истински. Разбираш чак, когато стигнеш докрай с този, с когото си започнал в началото.

7. Какво ще стане, след като се появят децата?

Ще си бъдем ли близки отново, щя се се занемари ли, това ще провали ли брака ни? Десетки въпроси без отговор, които със сигурност минават през ума на всеки мъж, преди да каже заветното "да".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама