7 признака, че не обичате него, а идеята за него


7 признака, че не обичате него, а идеята за него
Снимка: iStock/Guliver

Понякога започваме да изпитваме чувства към определени хора, без да осъзнаваме реално дали те са реални или просто сме заслепени. Ето и как да разберете дали обичате него или идеята за него:

1. Липсва ви, само когато сте сами

Целият ден минава, без да си помислите за него. След това си лягате, стоите и си мечтаете да има някой до вас. Физическата привързаност е важна и никой не трябва да бъде лишаван от нея за дълго. Ако се чувствате тъжни или самотни, това е нормално. Това не означава обезателно, че ви липсва, а по-скоро, че искате да имате някого до себе си. 

2. Рационализирате поведението му

Ако направи груб коментар, може да го пренебрегнете. Ако говори неприятни неща за вас, ги игнорирате. Ако е груб към приятелите ви, се правите, че не забелязвате. Ако сменя темата, му позволявате. Да оправдавате някого, не ви помага. Ако го направите навик, ще позволите тази раздразнителност да порасне дълбоко във вас. 

3. Започвате да променяте вижданията и мненията си

Питате се какви са вашите ценности и дали това, което мислите, има значение. Променяте вярванията си вследствие на неговото мнение. Може би вашите нужди и желания са застанали на заден план. Стоите далеч от такова поведение, тъй като може да доведе до застой. А вие заслужавате само най-доброто. 

4. Често фантазирате за бъдещи емоции

Често се улавяте, че си представяте бъдещи пътешествия и случки. Фокусирате се повече върху какво може да се случи, отколкото какво е в момента. Фантазията по-хубава ли е от реалността?

5. Има неща, които искате да промените

Искате ли някой да ви промени? Най-вероятно не. Той няма как да се превърне в мъжа, за когото сте мечтали цял живот. 

6. Сравнявате се с други двойки

Смятате, че ако промените това единствено нещо, ще бъдете толкова щастливи, колкото останалите двойки. Трябва да знаете, че повечето, които използват социалните мрежи, за да демонстрират любовта и безгрижието си, със сигурност също имат проблеми помежду си. 

7. Започвате да се питате какво заслужавате

Спрете още сега. Заслужавате най-доброто. Борете се за мечтаната работа, за любовта и живота, които желаете. Никога не се предавайте и не се задоволявайте. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама