7 знака, че половинката ви е мъж за чудо и приказ


7 знака, че половинката ви е мъж за чудо и приказ
Снимка: iStock/Guliver

Добрите хора в днешно време са рядкост, особено що се касае до връзките. Някои от тях могат да свалят звезди и да се държат като истински джентълмени, само докато изпълнят целта си. Други пък наистина заслужават да им отдадете сърцето си, но въпросът е как да ги разпознаем. Ето 10 сигурни знака, че мъжът до вас е наистина добър човек!

Той е най-големият ви фен

Ако половинката ви постоянно ви насърчава, мисли, че сте най-красивата на света и ви обгръща с внимание, това е сигурен знак, че той наистина държи на вас и не си играе с чувствата ви.

Той може да признае грешките си

Ако един човек не може да признае, че е сбъркал, то значи егото му е твърде голямо. В случай, че вашият приятел няма проблем да каже, че съжалява, гордостта му никога няма да застане между вас.

Той се интересува от вашите приятели

Един добър мъж разбира, че приятелите ви са също толкова важни, колкото и семейството. Той прави усилия да ги опознае в личен план, но дори да не се получи, никога не се отнася с пренебрежение към тях.

Опитва се да впечатли родителите ви

Мъжът, който наистина държи на вас, винаги се постарае да се хареса на родителите ви. Ще купи цветя, бутилка хубаво вино, ще ги покани на вечеря и т.н.

Третира ви като равна

Много мъже демонстрират своите качества по начин, който омаловажава вашите лични успехи. За сметка на това, добрият мъж ви приема като равна – помага ви в домашните задължения, извежда кучето, не се самоизтъква.

Прави неща, които вие харесвате

….дори и да ги мрази! Защото просто обича да ви вижда усмихната и щастлива…

Не ви ревнува, но ви пази

Малките дози ревност могат да бъда много сладки. Ако вашият приятел обича да ви защитава, да се грижи за вас и да ви пази от всичко лошо, бъдете сигурни, че той има силно развит бащински инстинкт.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама