8 неща, с които мъжете разтапят жените на мига


8 неща, с които мъжете разтапят жените на мига
Снимка: iStock/Guliver

Лоялност, надеждност, честност – може би в женските очи това са перфектните качества, които трябва да притежава един мъж. За съжаление, е доста трудно, когато срещнем човек за първи път да направим такава преценка. Но според ново проучване е нужна само 1/5 от секундата, за да се влюбим в някого. А ето и кои са нещата, с които мъжете подкосяват коленете на жените на мига.

Карат ги да се смеят

Жените обичат да се забавляват. Доброто чувство за хумор у един мъж със сигурност може да отвори много врати.

Демонстрират благороден нрав

Просоциалното поведение е сигурен знак, че срещу вас стои алтруистичен човек. А всяка жена би предпочела именно такъв партньор за дългосрочни отношения.

Имат висок статус

Материалното благополучие е плюс за много дами, но истината е, че всички жени харесват мъже с висок социален статус, които са уважавани от приятелите и колегите си.

Изглеждат по-възрастни

Не е случаен фактът, че Джордж Клуни е идеал за милиони жени по цял свят. Има нещо толкова чаровно и привлекателно в леко прошарената коса.

Загадъчни са

Проучването доказва, че когато една жена не е ухажвана директно и се чуди дали мъжът си пада по нея, се чувства много по-привлечена от него.

Обичат кучета

Любовта към кучетата говори за отговорност и грижа. Това е директен сигнал за обещаващи дълготрайни отношения.

Носят цветни дрехи

Сивото, черното и тъмно синьото са определени като доста „сухарски” цветове. Но една цветна риза определено говори за човек, който „си тежи на мястото” и е сигурен в себе си.

Имат брада

Жените са склонни да избират лица със средна дължина на брадата като най-привлекателни. Явно нивото на мъжественост се увеличава правопропорционално с окосмението по лицето.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама