8 неща, с които силните жени не правят компромис в любовта


8 неща, с които силните жени не правят компромис в любовта
Снимка: iStock/Guliver

С някои неща не бива да се правят компромиси. Любовта трябва да е всеобхватна, сурова, страстна, понякога болезнена, но много мощна. Тя не трябва да създава граници, а да ги унищожава. Не трябва да те улови, а да те освободи. Не трябва да бъде предпазлива, а дива и безразсъдна. Силните жени обикновено знаят всичко това и не се примиряват, докато не намерят „идеалната” любов. Ето кои са нещата, с които една истинска жена, която знае какво иска, няма да направи компромис. Или всичко, или нищо!

Да бъде уважавана

Самоуверената жена никога няма да остане във връзка, в която някой пресича границите. Тя няма да дава излишни обяснения защо трябва да бъде уважавана, това е под нивото й. Ако мъжът до нея не вижда качествата й, изобщо няма да се двоуми преди да си тръгне.

Да се цени интимността

Истинската интимност е много повече от секс. Тя е по-дълбока, отколкото си мислите, надхвърля всяка физическа сфера. Интимността е свързването на две души, две уязвими сърца, които са готови да станат един цялост. Ако тя не може да усети това, тя ще си тръгне.

Да се зачита личното й пространство

Една самоуверена жена никога няма да допусне мъжът да се превърне в център на собствения й свят. Тя трябва да има отделен живот извън отношенията си. Нуждае се от пространство, за да диша, да създава, да живее и да работи върху себе си.

Да бъде себе си

Силната жена се нуждае от партньор, който цени нейната индивидуалност. Не би толерирала човек, който иска "да й отреже крилата" и да я промени. Ако някой се опита да го направи, просто ще продължи живота си без него.

Да има комуникация

Комуникацията е крайъгълният камък на всяка здрава връзка. Нейният партньор трябва да разбира колко е важно да бъде насреща, да обсъжда важни теми с нея, да я забавлява.

Да бъде истински обичана

Една силна жена се нуждае от някой, който няма да се страхува да я обича страстно, безпределно и лудо. Този човек трябва да е готов да разкрие сърцето си пред нея.

Да има равенство

Силните жени искат някой, който да ги насърчава да летят, но също така се нуждаят от зрели мъже, които знаят точно какво искат от живота. Истинското, равноправно партньорство е единственият начин връзката да се развива в правилната посока. Двамата трябва да са отбор – любовници, партньори, най-добри приятели.

Да има лоялност

Един добър, честен и лоялен човек е едно от най-великите неща, които една жена може да поиска в живота. Ето защо силните, независими жени никога не биха се съгласили с нещо по-малко от това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама