8 златни правила в любовта за цял живот


8 златни правила в любовта за цял живот
Снимка: Istock/Guliver

В любовта няма правила, така казват всички. Но истинската любов, която трае цял живот, не се случва без усилия. За това, ако обичате някого и искате да го задържите до себе си за цял живот, просто следвайте тези 8 правила...

1. Никога не си лягайте сърдити и никога не проточвайте един спор повече от един ден.


2. Не ревнувайте другия без причина, защото ревността е болест, която пречи както на единия, така и на другия. Не е честно човекът до теб да ти е верен и да те обича силно, а ти да го обвиняваш в измяна.

3. Не слагайте телевизор в спалнята. Това е мястото ви за отдих, в което сте само ти и той. Където сексът ви сближава, а телевизорът само ще отнеме фокуса ви един от друг.

4. Никога не загърбвайте романтиката - тя е горивото, което държи пламъкът на връзката ви жива. С деца, на квартира... където и да сте, каквото и да правите, никога не забравяйте милия жест или романтичната свещичка на масата на вечеря.

5. Казвайте си всичко! Всичко, всичко! Най-лошото, най-трудното и неприятното, най-вълнуващото и красивото. В любовта за цял живот, няма място за тайни и лъжи.


6. Приемете другият такъв какъвто е, но и не се примирявайте с всичките му негативи. Вие сте хората, които трябва да се промените към по-добро и все пак в същността си да останете същите.

7. Никога не си давайте "почивки". В живота и любовта място за почивка  няма. Не можете да се разделите с мисълта, че ще се съберете пак, когато си починете един от друг. Ако това някога се случи, направете раздялата окончателна.

8. Давайте си нежност и разбиране. Говорете. Само така другият ще знае какво мислите и какво искате. Говорете направо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама