9 правила за Facebook-а на бившия


9 правила за Facebook-а на бившия
Снимка: iStock/Guliver

Знаем, че е много изкушаващо да погледнеш какво прави бившата ти любов. Къде ходи, с кого ходи... какво харесва и въобще любопитството може да се превърне в мания, ако не внимаваш.

Това за 9 правила, през които всички сме минали...

1. Не съобщавай на всички, че си "Необвързана"

Детинско и леко обидно за другия е веднага да оповестиш на "пазара", че си сингъл. Скрий статуса си, който показва дали имаш връзка, но не го прави по грубия начин... освен, ако не си умираш за вниманието на другите.

2. Не го прави всеки ден

Не бъди лудата бивша, която не може и ден без да знае какви ги върши бившия. Поглеждай от време-на време, но не прекалявай. Все пак той е минало.

3. Не трий общите ви снимки

... ако сте се разделили човешки и той не те е предал грозно. Бъди над нещата, цени периода от живота си с този човек и не бъди като всички. Остави общите ви снимки, за да види, че си зряла.

4. Махни го от News Feed-а ти

Не ти трябва Facebook вечно да ти напомня за изгубената любов. С времето ще свикнеш да не се появява сред целия поток от снимки и статуси. Така ще го забравиш по-лесно.

5. Махни го от приятелите си, ако ти е трудно

Няма нищо лошо в това да не искаш бившия си във Facebook. Можеш да го блокираш и дори да се изкушиш да погледнеш какво е поствал, няма да може. Ако сте в прилични отношения, кажи му защо го правиш. Той ще те разбере.

6. Харесвай по нещичко

Не го игнорирай напълно, ако все пак си решила да го оставиш в приятелите си. Вече не е нужно да му харесваш всички постове, а само тези,  които наистина ти допадат.

7. Не му пиши... често

Нека всеки поеме по своя път и отвикнете от това да му пишете.

8. Втори шанс?

Ако все пак смятате, че имате шанс заедно и раздялата ви не е окончателна, дайте му сигнал за това. Любима ваша песен... двусмислен статус и той може да ви попита имате ли още чувства към него.

9. Не качвайте снимки с мъже

... още на 3-тия ден от раздялата. Жалко е и доста детинско. Нормално е да преживявате това, което се е случило. Дръжте се естествено и във Facebook.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама