До мъжа, който разби сърцето ми напълно


До мъжа, който разби сърцето ми напълно
Снимка: iStock/Guliver

Толкова много исках да те намразя. Исках да те мразя с цялото си същество, с всяка клетка на тялото си, защото това прави човек, когато скъсва с някого, нали? Исках да изтъркам всеки сантиметър от кожата ми, който си докоснал. Никога не съм мислила, че само чуването на името ти ще накара всяко косъмче по тялото ми да настръхне, а сърцето ми да "слезе в петите". Исках да забравя всички добри времена и да ги заменя с лошото, но не можех да се насиля да го направя. Не успях да намразя човека, който някога е бил моят свят, моето безопасно място. Не можех да се насиля да не обичам някой, когото толкова обичам.

Мисълта, че те загубих раздели сърцето от душата ми. Толкова много исках ти да бъдеш моето семейство. Но всички добри неща свършват, точно както и това тук.

Исках да бъда този човек, без когото не можеш да живееш. Исках да бъда твоя завинаги, но не можех да бъда. Исках да бъда човека, при когото отиваш, когато си имал лош ден, но вместо това ме държа в тъмното, отхвърляйки ме. Ти ме тласна до точката, в която постоянно питах дали всичко е наред, а ти постоянно казваше, че те дразня. Всеки има точка на пречупване и предполагам, че и двамата стигнахме до нашите.

Сърцето ми се разби на хиляди парченца, когато разбрах, че си тръгваш. А след теб остана една толкова голяма празнина, че не бих могла да проумея какво би могло да я запълни. Просто не разбрах защо и как. Как можеш да твърдиш, че ме обичаш един ден, а на следващия вече да не сме подходящи един за друг?

Не исках да ставам от леглото, но го направих. Направих го, за да ти покажа, че мога. Грижа ме е. Винаги ще ме е грижа. Седя и си задавам едни и същи въпроси отново и отново и ще продължа да го правя, докато не разбера. Измислям сценарии в главата си, които ме карат да се чувствам по-добре, но никога няма да намеря истината, която наистина да ме накара да те разбера.

Никога няма да забравя датите, песните, дълбоките разговори и нощите. Ще си спомням дори и лошите дни, които се опитвах да направя по-добри. Ще взема поуките от грешките си, за да мога да продължа напред. Напред, където някога и някъде ще срещна него…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама