Или съм първият ти избор, или нищо


Или съм първият ти избор, или нищо
Снимка: iStock/Guliver

Има ли нещо по-лошо от това да бъдеш само опция? От това да разбереш, че не си нечий първи избор, че винаги си на второ, трето или дори на последно място в списъка му с приоритети?

Кажете ми, бихте ли се примирили с това да сте просто втората опция? Разбира се, че не!

Защото да не си приоритет на човека, когото обичаш и уважаваш, е просто ужасно. Боли! И те кара да се чудиш защо не си достатъчно добра за него, какво ти липсва, не си ли достойна за любовта му...

Честно казано, не искам отново да се чувствам така в живота си.

Веднъж вече получих по-малко, отколкото заслужавам. Веднъж в живота си позволих на мъжа, когото обичам, да се отнася с мен като резервен план. Веднъж си позволих да се влюбя лудо в човек, който отказа да ме направи свой приоритет. Веднъж и никога повече, обещавам!

Истинските мъже не играят игри!

Те не дават обещания, които не възнамеряват да спазват. Те не участват в отношения с жени, към които не са сериозни и определено не карат жените да вярват, че са обичани и важни, а след това да ги изоставят.

Отне ми известно време, за да осъзная, че не трябва да си с мъж, който не те поставя на първо място в живота си.

Ако някой ме обича, трябва да го направи както трябва! Да ме уважава, да ме подкрепя, да ме поставя пред всички останали, да е тук, когато имам нужда от него! Никога да не ме кара да се чувствам като опция. Никога!

Ако няма да бъда твоят първи и единствен избор, изобщо недей да ме избираш! Тръгни си от мен и продължи живота си!

Сблъсках се с разочарованието и сега съм по-силна и мъдра жена.

Очаквам много само защото и аз съм готова да дам много. И няма да се примиря с по-малко. Няма да бъда нечий втори избор.

Готова съм да те обичам от все сърце. Готова съм да се ангажирам с тази връзка и да дам всичко от себе си за любовта. Но съм готова да го направя само ако видя, че ти също си готов да направиш същото.

Няма да допусна някой в сърцето си, който не може да даде времето и вниманието си за мен. Някой, който трябва да чакам, на когото трябва да се моля или да гоня. Имам нужда от мъж, който е готов да ме избере.

Или съм първият ти избор, или нищо. Решението е твое!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама