Избери си мъж и научи какъв партньор ти трябва


Избери си мъж и научи какъв партньор ти трябва
Снимка: Getty Images/Guliver

Всички жени си имаме по един любим известен мъж, за който тайно си мечтаем и фантазираме любовни сюжети на негов гръб. Всъщност, симпатиите ни съвсем не са случайни. Спрямо това от коя знаменитост сме привлечени, зависят и качествата, които по принцип бихме търсили в реалния живот у срещуположния пол.

Хю Джакман

Търсите мъж, който да преценява добре хора и ситуации, да разсъждава логично и да е стабилен. Социалната отговорност също е огромен плюс, а Хю Джакман е изключително активен в различни организации, фокусирани върху борбата със СПИН.

Леонардо ди Каприо

Имате нужда от мъж, който да бъде център на вниманието – чаровен, забавен и обаятелен. Всъщност, както самият актьор е споделял, той доста си прилича с героя си от "Титаник", Джак Доусън.

Владимир Путин

Партньорът ви трябва да може да защитава както своите идеи, така и вас самите. Фокусиран върху приоритетите си, без да пилее излишно енергия, вие търсите лидер по душа, който да ви направлява в съвместния ви живот.

Брад Пит

Брад Пит е мечтател по душа, надарен с невероятна естетическа мисъл. Освен с безупречен външен вид, актьорът се интересува от архитектура и компютърен дизайн. Имате нужда от суетен мъж, който държи на себе си и би оценил новата ви прическа или рокля.

Джордж Клуни

За вас идеалният мъж е чаровният принц от приказките. Обичате "класиката" в любовта – рози, свещи, романтични ресторанти, мъже, които си "тежат на мястото".

Барак Обама

Почитателите на Барак Обама тайничко се нуждаят от пътеводна звезда в живота си. За тях идеалният мъж трябва да бъде оптимистичен, пълен с ентусиазъм, що се отнася до бъдещето и безкомпромисен в изпълнението на обещанията си.

Марк Зукърбърг

За да спечели любовта ви, един мъж трябва да е сдържан и мълчалив, но в същото време с невероятно чувство за хумор. Вие сте интересувате от ума на срещуположния пол и държите партньорът ви да притежава интелект и ясна концепция за бъдещето.

Даниъл Радклиф

Искате човекът до вас да е топъл, грижовен, пълен с потенциал и ярък като личност. Не се интересувате от кариерното му положение или материалните възможности, стига да се вълнува от сходни неща като вас.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама