Изчакай мъжа, който ще бъде повече от „валентинка”

  • Изчакай мъжа, който ще бъде повече от „валентинка”
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.02.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Виждате двойки наоколо, които се прегръщат, държат се замечтано за ръце и обсъждат романтични идеи за прекарване на 14 февруари. Чувствате се сякаш времето изтича, докато мечтаете за желания момент на споделеност. Но в бързането си да намерите човек, с който да споделите Деня на влюбените, бягате от възможността да намерите любовта, която ще изпълни и най-смелите ви фантазии.

Не се задоволявайте с временна любов само заради натиска на обществото и заради купищата червени рози, които явно няма да получите тази година. Изчакайте някой, който ще ви вижда като много повече от „валентинка”, а и вие него.

Изчакайте мъжа, който вижда бъдеще с вас, а не романтична вечеря. Мъж, който се стреми да постигне целите си заедно с вас, вървейки ръка за ръка по пътя напред, а не към магазина за бижута. Изчакайте мъжа, който ще планира, ще се надява, ще сънува и ще настоява вие да бъдете негова не за няколко дни или месеца, а за цял живот.

Изчакайте мъжа, който ще превърне всеки ден в празник на любовта. Който ще се влюби в начина, по който се смеете и в отблясъците на светлината в очите ви. Изчакайте мъжа, който ще ви прави палачинки в неделя, кафе сутрин преди работа и ще ви оставя любовни бележки на хладилника.

Изчакайте мъжа, чиято любов ще остане – и в слънчевите дни, и в страшните бури. Изчакайте мъжа, който ще ви обожава и след като розите увехнат, а балоните отлетят в небето.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.