Как да задържим любимия завинаги?


Как да задържим любимия завинаги?
Снимка: iStock/Guliver

Обичате партньора си искате да си гарантирате дълга връзка с него? Може би сте в етап на лек застой, а ви се иска отново да усетите бушуващите хормони. Разбирателството, красивите моменти и страстта малко по малко отшумяват или просто мислите, че е настъпила досадна рутина? Възможно е често да възникват въпроси у вас „Достатъчно добра ли съм за него? Обича ли ме все още толкова, колкото и в началото на връзката ни?“

Това са абсолютно нормални съмнения, които всяка една жена може да изпитва. Но не мислете, че само дамите имат подобни притеснения. Независимо, че мъжете винаги се показват като по-сдържани в отношенията и крият страховете си, те също са колебливи. Много е възможно партньорът ви да държи толкова много на вас, че да се страхува да не ви загуби, въпреки че изобщо няма подобно сигнали в отношенията ви.

Двойките минават през множество етапи и е доказано, че когато отношенията между двама души започват да се изчерпват, те трябва да минат на следващото ниво. Тогава обикновено идва времето за брак или планирането на деца. Тези големи и важни стъпки сплотяват двойките и внасят нова страст в отношенията им. Ако не сте готови за това обаче, можете да разчупите статуквото и отново да постигнете същия ефект. Ето как:

Не се отдавайте на притесненията, а се съсредоточете върху силните си страни. Сигурно знаете кои са качествата, които той обожава във вас. Може би това са очите ви, тялото, смелостта ви или друга черта в характера – накарайте го да я забелязва по-често. Накарайте го да ви иска повече и да мисли за вас по-често.

Говорете с партньора си и разберете дали има нещо, което му липсва във вашата връзка? Има ли нужди, които не сте забелязали до момента или може би, той не е споделил. Разговорите винаги са разковничето. Не е нужно да бъдете конкретни или да го притискате, загатнете темата и бъдете откровени един с друг. Споделете и вие вашите горещи желания или дори притеснения. Това със сигурност ще подобри отношенията ви и ще даде нови перспективи за връзката ви.

Правете му изненади: Изненадите винаги ни карат да се чувстваме специални, желани и обгрижвани. Вашата любов заслужава това! Вашата любов заслужава да знае, че е единствена и да расте заедно с вас. Мъдрите казват, че това, което помним и завинаги остава в нас е как са ни накрали да се чувстваме в дадени моменти. Накарайте го да се чувства единствен за вас, обгрижван и обичан и ще видите резултатите.

Не забравяйте, че връзката се гради от двама и за да е успешна тя, трябва успоредно да опознавате себе си и партньора, да вървите в една посока и да се развивате заедно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама