Кажи "Обичам те" на Св. Валентин в ресторанта с най-красива гледка в София


Кажи "Обичам те" на Св. Валентин в ресторанта с най-красива гледка в София
Снимка: iStock/Guliver

Ние от iWoman сме големи романтички и силно вярваме в силата на любовта. Затова тази година имаме едно много прекрасно предложение къде може да отпразнувате Свети Валентин. На 14-ти февруари с половинката си се насладете на вкусна вечеря, създадена специално за празника, в столичния ресторант The View.

Освен че може да опитате фантастичното четиристепенно меню на шеф Калоян Добрев, гледката от 85 метра към София спира дъха.

Поглезете себе си и половинката си с романтична вечеря на свещи на фона на специално приготвен сет с музика, посветена на любовта.

Менюто за Свети Валентин на The View определено ще ви впечатли и ще останете доволни още от първата хапка. Предлагат се два варианта – месно и вегетарианско.

Ако изберете първото, ще може да зарадвате небцето си с Прошуто Сан Даниеле Хам върху хрупкава цикория, бейби спанак, мандарина, рикота и екстра върджин зехтин, Лунети с бял трюфел в нежен сос Алфредо и Пуешко филе с пюре от сладък картоф и земна ябълка, карамелизирани орехи и чипс от маточина. И тъй като любовта и сладкото вървят ръка за ръка, десертът е Цветен захарен памук.

Вегетарианският вариант включва Салата Бурата с печени чушки и домати, Ризото с манатарки, Грилована полента с пресни билки и Цветен захарен памук.

Кувертът на човек е на стойност 99 лв и включва също бутилка минерална вода Девин 500 мл и чаша вино 150 мл, като може да избирате между червено вино Аугео Фемили Естейт Мелник 55 2016, бяло вино Левент Совиньон Блан 2016 или Шардоне барел 2015, и розе Левент 2016.

За повече информация и резервация:

Вержиния Димитрова 0883987080, verjinia.dimitrova@theview.bg

Качете се на 24 етаж на бизнес сградата на бул. Витоша 89Б и напълно се доверете на екипа на ресторант Thе View, които знаят как да задоволят желанията ви.

П.С. И само ще ви издадем, че през последните месеци там са се случили няколко предложения за брак, така че нищо не се знае...

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИСТОРИЯТА И МЕНЮТО НА РЕСТОРАНТ THE VIEW ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама