Кое е най-страшното в любовта?


Кое е най-страшното в любовта?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Пред любовта няма граници, нито невъзможни неща. Тя е най-силното и вдъхновяващо чувство, което можем да изпитаме. Любовта ни дава безкрайна радост, дарява живот, прави ни по-добри и обичащи! Как да пазим нашата любов чиста и да я спасим от неприятностите? Най-важно поддържаме баланса, но и да знаем какво би създало сериозни проблеми във връзката, за която даваме всичко.

Кои са най-опасните моменти за любовта и какво би довело до кризи, вижте:

Загубата на доверие. Доверието се изгражда с времето. Понякога отнема много, за да спечелим другия изцяло на наша страна. Ключът към вярата в отношенията е искреност, отговорност към партньора и действия, които постоянно доказват любовта ви. Думите не стигат, за да бъдете сигурни.

Ако доверието се разклати, връзката ви е обречена на проблеми. Трудно е да го спечелите, но и още по-трудно е да го опазите. Това обаче е правилната посока да запазите и човекът, когото обичате.

Изневярата. Несъмнено изневярата е пагубна за връзката! Страшно е дори да си представите, че човекът, когото обожавате и на когото дарявате сърцето си, целува друга, бил е с друга или дори я е пожелал. Болката е огромна! Трудно се преживява подобно предателство. Единствено вие знаете как да се справите в такава ситуация и дали да простите. Със сигурност огорчението ще пречи на правилната ви преценка, но е важно да премислите добре ситуацията и да вземете най-правилното решение.

Ревността. Понякога, когато ревнувате партньора си, това е доказателство, че не искате да го загубите и бихте направили всичко за него. Границата обаче е тънка, защото е възможно да го обсебите тотално и това да има негативен ефект за отношенията ви и да го отблъснете от себе си. Подозрителността дава поводи за нелепи караници, за несигурност и изнервя обстановката помежду ви. Това е сигнал, че нещо не е наред и по-добре заедно да потърсите и обсъдите как да се справите с проблемите.

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама