Когато ме обичаш...


Когато ме обичаш...
Снимка: iStock/Guliver

Щастие е, когато осъзнаеш, че най-хубавите неща в живота не са неща, а усещания, чувства...

И няма по-велико чувство от любовта! Тя е навсякъде около нас, но най-вече вътре в нас. Когато я носим в себе си, светът сякаш става по-добър. И когато ме обичаш, аз самата ставам по-добър човек. Усмихвам се на слънцето и благодаря за днешния ден. Защото вярвам, че съм благословена! Защото усещам радостта!

Когато ме обичаш, когато чувам как сърцето ти тупти, облегнала се на силните ти рамене, по-спокойна съм. Чувствам се защитена и щастлива. Не ме е страх от нищо и не искам да знам какво ще стане утре. Искам този миг да продължи вечно, защото няма нищо по-хубаво от това да съм в прегръдките на най-любимото момче.

Когато ме обичаш, чувам любовта ти, усещам я, дори и да мълчиш. Защото няма нищо по-хубаво от тишината, когато до теб е любимият човек. Разбираме се само с поглед, а целувките ни казват всичко. Не е нужно много да говорим, за да покажем чувствата си. Действията са важни! Затова... нека се целунем!

Когато ме обичаш, чувствам се свободна. Толкова свободна да мечтая, да пътувам към луната, да бягам боса на плажа, да танцувам под дъжда. Защото знам, че с теб мога да направя всичко и всичко заедно ще изградим. Никой няма да ни съди, никой нищо няма да ни забрани. Защото любовта не познава граници и не се спира пред нищо!

Когато ме обичаш, щастлива съм! Защото знам, че ще заспя спокойна, сгушена в моя любим. А сутринта ще се събудя с усмивка, целуната от най-добрия мъж. Щом усещам топлината на твоята любов, забравям всички грижи и проблеми. Виждам красивите неща. Вярвам, че най-доброто предстои! Защото сме си двама - аз и ти!

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама