Когато момиче като нея се откаже от теб

  • Когато момиче като нея се откаже от теб
    Дата: Снимки: Thinkstock/Guliver
Дата: 07.02.2018 Снимки: Thinkstock/Guliver
Iwoman.bg

Тя е упорита. Никога не е била от онези, които се отказват и спират да опитват. Затова, когато момиче като нея се откаже, тя мисли, че се е провалила. А истината е, че е спечелила.

Когато момиче като нея се откаже от теб, не си мисли, че ти си нараненият. Надали имаш представа колко пъти е превъртала лентата, за да разбере къде бърка. Анализирала е по цели нощи. Защото момичетата като нея поемат отговорност за отношенията в живота си, дори и за неуспешните такива.

Тя вече е дала всичко, което е по силите й. Опитвала е пак, и пак, и пак, макар да е искала да си тръгне отдавна. Но все е виждала нещо в теб, което я е карало да опита „за последно”. Искра, лъч, частица любов.

Когато момиче като нея се откаже от теб, то значи, че си пропилял всичките си шансове и си преградил и най-малките пътечки към сърцето й. Знай, че тя ще вземе със себе си цялата си любов, загриженост и разбиране, на които ти не си успял да отвърнеш.

Когато момиче като нея се откаже от теб, не очаквай да се върне. Защото момичетата като нея са умни и знаят много добре кога тяхното време е приключило и трябва да продължат напред.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.