Любовта не умира, убиваме я ние!


Любовта не умира, убиваме я ние!
Снимка: iStock/Guliver

Вечна ли е любовта или има срок на годност?

Нима една голяма, истинска любов може да умре?

Всичко красиво ли има край или може да продължи дори и след смъртта?

Много от вас си задават тези въпроси, нали? И когато виждате как любовта започва бавно да умира си казвате: Да бе да, вечна любов.. Няма такова нещо!

Ще ви кажа каква е истината.

Любовта не умира, убиваме я ние!

Убиваме я с "Нямам време"

За любимия човек винаги има време. Любовта не е после, не е утре, тя е сега, в този момент. Изпуснеш ли я, може никога отново да не я намериш. Винаги трябва да имаме време за важните неща в живота. А какво по-важно от любимия човек, който те обича, който ти е подарил сърцето си, който има нужда от твоята секунда време!

Убиваме я с "Чакай, първо да си прегледам телефона/Фейсбука

Да, социалните мрежи са нож с две остриета, както и телефоните. Няма нищо лошо да комуникираме с приятели, да звъннем няколко телефона, но къде е границата? Дали не я прекрачваме, дали не пренебрегваме любимия/любимата?

Помислете си дали днес първо ще си прегледате Фейбука или ще целунете любимия човек! Ще го прегърнете ли или ще напишете няколко смс-а, а любовта – тя нека почака малко?

Убиваме я с "Утре ще те заведа на кино", "Цветя ли - те са банални", Изненади? Не, те са лигави”

Любовта има нужда от внимание, нежност, тръпка. Независимо дали сте мъж или жена не позволявайте ежедневието да ви погълне и любовта ви да се превърне в "скучен семеен живот”.

Положете малко старание, много малко е нужно – едно цвете, мил жест, романтична изненада, любовно писмо. Много малко, а всъщност всичко. Това ще спази връзката ви.

Убиваме я с "Празник ли имаме? Забравих"

Любовта не забравя! Е, може би понякога, човешко е да забравиш все пак. Но любовта помни най-важното! Помни красивите мигове с любимия човек, първата ви среща, онези устни, аромата, тези две очи – единствените, помни смеха, ала помни и сълзите.

Не, любовта не забравя, никога. Забрави ли, вече няма смисъл...

Убиваме я с "Ще те целуна, но после", "Изморен/a съм, остави ме", "Ще те обичам, но нека е утре"

Любовта не изморява, тя не оставя нещата за утре, не пренебрегва, не тежи! После може да няма, утре може да е прекалено късно. Целувайте сега, обичайте завинаги. Защото ако един ден се почувствате изморени, това значи, че вече сте убили своята любов!

 

С всичко това убиваме любовта, а тя се ражда само с една мила дума, прегръдка, малко време, нежност, с едно цвете...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама