Моля ви, не унищожавайте жената, която обичате


Моля ви, не унищожавайте жената, която обичате
Снимка: iStock/Guliver

Всяка щастлива връзка може да се провали рано или късно. На първо място това се дължи на неправилно отношение към любимия човек. И все пак, ако обичате истински и не искате да загубите жената до себе си, можете да започнете да я обичате правилно. Направете го искрено и съзнателно. Тъй като само с този подход можете да поддържате истинска връзка.

Спомнете си момента, в който за първи път я срещнахте. Пресъздайте в себе си онези чувства, които сте изпитали. В нея сте открили онова, което другите преди нея са нямали. И без значение какво е то: причудлив характер, жажда за независимост и свобода, удивителна красота или фино чувство за хумор - тя е специална за вас.

Ако я обичате, тогава я дръжте здраво. Поддържайте красотата ѝ, нека бъде дива и се грижете за нея като за съкровище.

Да, тя сама управлява живота си, но трябва да разберете, че вие също играете важна роля в него. Проектира вашето отношение към нейната личност върху себе си. Тоест, ако не я цените и не проявявате искрени чувства, тогава ще започне да мисли, че е престанала да бъде същата. Нейното самочувствие и страст към живота са във вашите ръце. Бъдете внимателен! Само вие можете да я накарате да цъфти или да увяхне. Тя е крехка статуя в ръцете ви, която се надява да не я счупите.

Със сигурност е имала връзки, заради които е страдала. Не разбивайте сърцето ѝ. Трябва да разберете, че тя ви се е доверила, защото е успяла да преодолее страховете си. Ценете тази връзка. Тя е преминала през болката, през горчивите спомени, за да се отвори отново за любовта. И ще бъде жестоко от ваша страна да я приемете за даденост. В крайна сметка заслужава уважение и топли чувства. Защото е мила, внимателна, грижовна и обичаща. Не го забравяйте!

Ако я обичате, не я пускайте!

Ако не ѝ обръщате внимание, чувствата ѝ ще избледнеят. Ще разбере, че не ѝ трябвате. И вече не може да ви даде любов само защото изведнъж се нуждаете от нея. Тя иска тези чувства да са постоянни и да не зависят от нищо...

Ако я обичате, подкрепяйте я по всякакъв начин, защото тя ще се опита да направи същото и за вас. Помнете, че колкото ѝ дадете, тя ще ви го върне в троен размер.

Ако ѝ покажете Луната, тя ще ви разкрие цялата Вселена.

Ако се отнасяте правилно към нея, тя ще ви обича още повече.

Затова... ако я обичате, никога не я унищожавайте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама