Обичай мъж с добро сърце...

  • Обичай мъж с добро сърце...
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.07.2016 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Обичай мъж с добро сърце и нищо друго няма да има значение. Обичай този, който ще те прегръща всяка сутрин и няма да е навик, а в сърцето си ще чувства нужда. Ще ти прави закуска понякога и може малко да я загори, но от обич го прави и никога не му се сърди.

Обичай мъж, който ще остане спокоен, дори когато си кълбо от мълнии и веднага щом бурята отмине, той ще те придърпа и тихо ще те успокои. Ще му крещиш, ще се ядосваш понякога и после сама ще разбереш, че той не заслужава. Ще му се извиняваш дълго и няма никога да повториш гнева си, та той има толкова добро сърце.

Обичай мъж, който винаги ще носи торбите, вместо теб и ще те взима с чадър от спирката, когато навън силно вали. Ще те носи, по етажите, когато си уморена и ще ти прави изненади - без да има повод, а просто от любов.

Обичай този, който ще ти подарява времето си, ще изслушва твоите дни и ще се грижи да ти е топло, да си добре и винаги душата ти да е спокойна. Обичай мъж, който ще те гледа като, че си чудо, дори и ти да знаеш колко недостатъци имаш. Той знае за всяко едно от тях, но и обича всяко едно от тях, защото са част от теб.

Обичай мъж, който прави добри дела, говори мило с хората и никога не се сърди, дори да има за какво.Той ще ти носи щастие, спокойствие и още хиляди неща, без които един ден няма да можеш да живееш. Обичай мъж, който обича душата ти.

Обичай него, той е истинският.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.