Обичай този, който винаги ще е до теб


Обичай този, който винаги ще е до теб
Снимка: iStock/Guliver

Момиче, в живота си ще срещнеш много хора. Някои от тях просто ще преминават, оставяйки много бегла следа. Други ще ти бъдат за урок. Някои ще оставят дълбоки белези, а други ще ти помогнат да израснеш и да разбереш много неща за себе си.

Ще има такива, които ще научат много от теб, а от други ще се учиш ти.

Но един ще бъде човекът, който не просто ще премине през живота ти. Той ще остане до теб, завинаги! Точно него трябва да допуснеш близо, да го оцениш, да го обикнеш.

Този, който ще познава всички твои лица.

Ще познава сутрешното "ти", което много често е намусено, защото все още не си е изпило кафето. Не можеш да намериш какво да облечеш, а вече закъсняваш за работа. Ядосваш се, правиш криви муцуни, ужасяваш се, когато погледнеш в огледалото и видиш рошавата си коса, а той ще ти казва колко си хубава. Ще ти носи кафе и закуска, и ще те целуне, макар вече да е понесъл твоите викове.

Обичай този мъж!

Той ще познава добре детето в теб. Онова наивно, мило, диво, лудо създание, което все още пазиш в себе си. Той ще го обожава, защото ще знае, че това е едно от най-естествените ти лица. Дори и понякога да се държиш не като мило, а като криво, инато дете, което иска да стане по неговата, дори и да не е право. Той пак ще те приеме такава. Ще изтърпи ината ти, ще те успокои и ще те прегърне.

Обичай този мъж!

Мъжът, който познава лудата в теб. Онази, която се сърди за глупости, която понякога крещи без причина. Но и онази нежната, романтичната, изящната, която винаги се старае да го прави щастлив, да бъде най-красивата за него.

Той ще познава онази непокорната в теб, която иска да тича с вятъра, да преплува морето, да те отведе на непознати места и да бъдете само двамата, далеч от света.

И онази грижовната, която ще направи всичко за мъжа до себе си, само ако този мъж е правилният.

А какво по-истинско от мъж, който познава всички твои лица и отново остава с теб, завинаги?

Затова момиче, обичай мъж, който винаги ще е с теб и в добро, и в зло! И въпреки теб самата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама