След любов наистина може да има "просто приятели"

  • След любов наистина може да има
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 14.08.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Вече всичко е приключило. Борили сте се и сте отделили цялото си време, за да разрешите проблемите, но сега и двамата знаете в сърцата си, че няма бъдеще. Времето да продължите напред, но поотделно, е дошло.

И макар във вашата връзка никога да не са присъствали изневери, драматични скандали, предателство или манипулации, краят все пак е дошъл. Явно любовта ви е имала "срок на годност" и той вече е изтекъл. И какво сега? Най-вероятно ще получите съвет да си тръгнете, да продължите напред с високо вдигната глава, да не се обръщате никога повече към миналото и въобще да забравите, че този човек някога е съществувал.

Огромна грешка. Истинските приятелства са малко и трудни за постигане, затова трябва да се ценят. Никой не ви познава и разбира по-добре от любим човек. Не можете да се позволите да загубите това. Нито пък можете да обърнете гръб на нещо хубаво, просто защото е трудно.

Останете приятели, колкото и клиширано да ви звучи. Това не значи, че трябва да се виждате или чувате всеки ден, да знаете какво е обядвал другия или с кой е бил на кино. Просто бъдете там един за друг. Работете чрез болката и дребнавостите. Научете се как да контролирате емоциите си и да ги превръщате в нещо градивно. Позволете си да ревнувате, нормално е. Но не си позволявайте да загубите близък човек. Ще бъде дълъг и труден път, но ще си заслужава.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.