Спрете да търсите някой, с който да ви е "комфортно"

  • Спрете да търсите някой, с който да ви е
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 11.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Спрете да търсите някой, който ще се примири с вас и с целия багаж, който носите. Всеки би бил щастлив да ви има в живота си. И ако не го вярвате, то тогава казвайте си го, докато не започнете да си вярвате.

Вашето мнение за вас самите е от значение. Ако се възприемате по негативен начин, тогава ще се примирявате с хора, които не ви заслужават в действителност. И в един момент ще си казвате, че няма никакъв проблем, ако той не се е обаждал или писал от 3 дни. Защото ще се чувствате сякаш заслужавате да бъдете третирани по този начин. Няма да искате да го изплашите, искайки повече, отколкото смятате, че заслужавате.

Не се вълнувайте, че някой е готов да остане. Просто спрете да търсите някой, с който ви е "комфортно" и сигурно. Трябва да промените начина, по който мислите за себе си начина, по който се отнасяте към себе си. В противен случай, ще се озовете на много тъмно и страшно място, лишено от любов. Ще мислите, че това е, което заслужавате. И това няма да бъде далеч от истината.

Въпреки че може да не виждате красотата в себе си, трябва да знаете, че сте човек, достоен за любов, достоен за щастие и достоен за уважение. Вие заслужавате някой, който ви обожава и се чувства като спечелил от лотарията, просто защото е с вас. Заслужавате човек, който ви гледа в очите и чува всяка дума, която казвате.

За да откриете този човек обаче, трябва да мислите повече за себе си. Трябва да осъзнаете колко ценно е вашето сърце. Трябва да спрете да търсите някой, който е готов да ви "вземе" и да започнете да търсите някой, който е развълнуван, че има възможност да е с вас.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.