В една връзка няма място за его


В една връзка няма място за его
Снимка: iStock/Guliver

Всеки, който си мисли, че това да си в любовни отношения с някого е цветя и рози, статус "обвързан" в социалните мрежи, маса за двама в ресторантите, спа почивки, пътувания и подаръци, жестоко се е излъгал.

Да, има ги и тези неща, но връзките са много повече от перфектни уикенди под завивките, филмче, пеещи пиленца и пламък в очите.

В една връзка няма място за его. То се преглъща. Изместват го компромисите, жертвите, дори понякога времето за себе си. Не винаги човек, който е с някого, може да си позволи всичко. Трудно е да се комбинира личен със социален живот, задължения и удоволствия. Много често, ако си с някого, ще се чувстваш раздвоен, разстроен и т.н. И това е съвсем нормално.

Много често ще трябва да си замълчаваш, дори да не искаш. Много често ще ти се налага да правиш неща, които не ти харесват или не изгаряш от желание да правиш, но се налага. Понякога в името на партньора, понякога в името на връзката ви.

Това да си в сериозни отношения с някого значи да се отдадеш и посветиш изцяло. Много хора смятат, че е много просто – говориш си с някого, изслушвате се, кефите си, целувате се, в леглото е супер, купони, живуркате си заедно. Абе, направо си е рахат, рай, оазис, перфектно и невероятно. Да, ама не.

Може би в началото е лесно. Има за какво да си говорите, интересно ви е да се опознаете, да научавате нови неща, да ходите на разни места заедно, да се забавлявате, да се държите за ръце, да се докосвате, да си задавате въпроси, да си разказвате истории от детството, да се виждате често и така нататък. Но както хората са казали, тези пеперуди в стомаха, свитата топка, буцата в гърлото – всичко това е до време. След това става еднообразно. Е, общо казано. Разбира се, че не винаги правите едно и също, разхождате се на различни места, посещавате различни филми…

Схванахте идеята, а ТУК можете да прочетете останалата част.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама