Влюби се в някой, който те вижда

  • Влюби се в някой, който те вижда
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 15.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Влюби се в някой, който те вижда наистина. Някой, който вижда рошавата ти коса и подпухналото лице сутрин и мисли, че си най-красивата жена, която някога е срещал. Защото красотата е нещо много повече от хубава прическа и дрехи, тя е отвъд фасадата, много по-надълбоко. Но може да я види само човек с очи за нея.

Влюби се в някой, който вижда под кожата ти. Някой, който може да погледне лицето ти и да забележи блясъка в очите ти, когато се е случило нещо хубаво. Някой, който може да прозре тъгата в тях и без думи да разбере, че всичко, от което се нуждаеш в този момент, е сигурността на прегръдката. Влюби се в някой, който може да разчете неизказаните думи в сърцето, ума и душата ти. Влюби се в някой, който вижда това, което криеш от останалия свят - какво те кара да сияеш, какво те кара да се будиш посред нощ, кога имаш нужда от тишина.

Влюби се в някой, който вижда сърцето ти. Някой, който вижда всичко добро, което е вътре в теб, дори когато ти не можеш да го видиш. Влюби се в някой, който вижда всичко, което искаш да бъдеш и те подкрепя, за да го постигнеш един ден. Някой, който те чува, когато говориш своите истини, дори да са безсмислени за останалия свят. Влюби се в човека, който те кара да се биеш с „вятърни мелници” и е достатъчно луд, за да ти прави компания в това приключение.

Влюби се в някой, който вижда всички във вас и вас във всички други…

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.